درب اتوماتیک شیشه‌ ای, مقالات

درب اتوماتیک بیمارستانی

درب اتوماتیک بیمارستانی

درب اتوماتیک بیمارستانی خصوصا در بیمارستان‌های تازه تاسیس و مدرن، اکثرا از نوع درب اتوماتیک شیشه ای هستند. این نوع درب‌ها دارای کاربرد‌ها و مزایای زیادی هستند. اگر دقت کرده باشید، امروزه در اکثریت بیمارستان‌ها و مراکز درمانی، برای جداسازی فضای‌های مختلف از هم در داخل بیمارستان، و همچنین درب اصلی ورودی بیمارستان از انواع درب‌های اتوماتیک شیشه ای استفاده شده است. این نوع از درب‌‌های اتوماتیک دارای انواع مختلفی هستند که در ادامه شرح خواهیم داد. تا پایان این مقاله همراه ما باشید تا اطلاعات بیشتری درب رابطه با درب اتوماتیک بیمارستانی کسب کنید.

درب اتوماتیک بیمارستان

آیا تا به حال این سوال برایتان ایجاد شده‌است که چرا از درب‌های شیشه‌ای به عنوان درب اتوماتیک بیمارستانی استفاده می‌شود؟ چرا اکثر درمانگاه‌ها، بیمارستان‌ها، داروخانه‌ها، و… از شیشه برای جداسازی فضای داخل از بیرون و همچنین تفکیک بخش‌های مختلف ساختمان استفاده می‌کنند؟ در این مقاله می‌خواهیم با بررسی ویژگی‌های درب اتوماتیک بیمارستانی، پاسخ این سوال را برای شما عزیزان روشن سازیم. همان‌طور که گفتیم، درب‌های اتومات شیشه ای دارای انواع زیاد و کاربرد‌های متنوعی هستند. یکی از مهم‌ترین کاربرد‌های این درب‌ها نیز در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی است. در ادامه با ما همراه باشید تا علت استفاده از درب‌های شیشه ای در بیمارستان را برایتان شرح دهیم.

چرا درب اتوماتیک بیمارستانی از انواع درب شیشه ای است؟

برای پاسخ به این سوال، طبیعتا باید ویژگی‌های درب‌های اتوماتیک شیشه ای را بدانید. ویژگی‌هایی که باعث بهره‌وری بالاتر و کاربرد متنوع ر این نوع درب‌ها شده‌اند در واقع مزایای آن‌ها به شمار می‌روند. با بررسی مزایای درب‌های شیشه ای اتومات خواهید دانست که علت کاربرد‌های فراوان آن چیست.

مزایای استفاده از درب اتومات شیشه ای

۱. دارای کاربرد‌های متنوع و فراوان، از بیمارستان‌ها گرفته تا بانک‌ها، مراکز اداری، پاساژهای تجاری، مغازه‌ها، فروشگاه‌ها، و…

۲. قابل سفارش مطابق با ابعاد محل قرارگیری درب و با ویژگی‌های خاص، بر طبق نیاز و نظر مشتری

۳.سهولت در رفت و آمد با وجود حرکت اتوماتیک این درب‌ها

۴. جلوگیری از به هدر رفتن انرژی گرمایی و سرمایی داخل ساختمان تا حد بسیار بالا

۵. امکان مشاهده فضا و دکور داخلی ساختمان از بیرون، که خصوصا در مراکز تجاری مهم است

۶. عدم دخالت دست در حرکت درب که خود باعث رعایت هر چه بیشتر بهداشت می‌شود

۷. جلوگیری از ورو آلودگی‌های صوتی و گرد و غبار به داخل ساختمان

۸. امکان نصب برق اضطراری بر روی اکثر انواع درب اتومات شیشه ای

۹. بالا بردن امنیت ساختمان با امکان نصب قفل‌های الکترومکانیکی بر روی آن‌ها

و…

همان‌طور که مشاهده نمودید، مزایای استفاده از درب‌های اتومات شیشه ای فراوان است که در اینجا چند تا از مهم‌ترین آن‌ها را بر شمردیم. این مزایا علت استفاده و کاربرد فراوان این درب‌ها را توجیه می‌کنند. خصوصا در مورد عدم دخالت دست در حرکت درب، در بیمارستان‌ها مزیتی بسیار مهم تلقی می‌شود و می‌تواند تا حد زیادی از شیوع بیماری‌های مختلف به وسیله‌ی رد دست آلوده‌، جلوگیری کند. در ادامه با ما همراه باشید تا انواع درب اتوماتیک بیمارستانی را بررسی کنیم.

درب اتوماتیک بیمارستانی

انواع درب اتوماتیک بیمارستانی

در واقع می‌توان گفت انواع درب‌های اتوماتیک بیمارستانی، انواعی از درب‌های اتومات شیشه ای با ویژگی‌های خاص هستند. از مزایای این درب‌ها به سرعت باز و بسته شدن نیز می‌توان اشاره کرد. اتومات بودن این درب‌ها موجب می‌شود تردد برای افرادی که به هر دلیلی نمی‌توانند درب را با فشار دست باز و بسته کنند آسان‌تر می‌سازد. همچنین برای عبور افراد ویلچری و یا افرادی که ب دلیل شرایط بیماری‌شان باید با تخت جا به جا شوند، وجود درب اتومات بسیار کمک‌کننده است.

۱. درب لولایی بیمارستانی: این نوع درب‌ها نیز بر روی لولا به صورت زاویه دار تا اندازه‌ای حدود ۹۰ درجه باز می‌شوند. این نوع درب‌ها می‌توانند به صورت دو لنگه و یا تک لنگه باشند و خود بر دو نوع تقسیم می‌شوند. یکی درب‌های لولایی ضد اشعه یا ضد تشعشع است که خصوصا در بخش‌هایی از بیمارستان که به تحوه‌ی در معرض این تشعشعات قرار دارند کاربرد فراوان و اساسی دارد. دیگری درب لولایی UCL است که از لحاظ اندازه‌ی عرض از سایر انواع درب اتوماتیک بیمارستانی کوچک‌تر است و حساسیت بالاتری نسبت به تردد و وجود عبور و مرور دارد.

۲. درب اتومات کشویی یا اسلایدینگ بیمارستانی: همان‌طور که نامش مشخص است، درب‌هایی هستند که مانند کشو بر روی ریل حرکت می‌کنند. این درب‌ها بسیار پرکاربرد بوده و استفاده از آن‌ها درب بیمارستان تنها یکی از موارد استفاده‌ی آن است. این درب‌ها به دلیل سرعت در عملکرد، مقاومت بالا در اثر خرابی ناشی از تردد زیاد، نصب آسان، قیمت معقول، و… از محبوبیت بالایی برخوردارند و در مکان‌های شلوغی مانند بیمارستان‌ها می‌توانند بسیار مثمرثمر واقع شوند. درب‌های کشویی بیمارستانی نیز می‌توانند دارای انواع ضد اشعه و UCL باشند.

۳. درب‌های بیمارستانی ایزوله: این درب‌ها هم می‌توانند به صورت تک لنگه یا دو لنگه باشند. کاربرد این درب‌ها مقداری اختصاصی‌تر است و در بیمارستان‌ها، آزمایشگاه‌ها، و… برای بخش‌هایی که به دلیل نوع کاربری‌شان نیاز به ایزوله یا عایق شدن در برابر آلودگی را دارند، به کار می‌رود.

۴. درب‌ هرمتیک بیمارستانی: این درب‌ها نیز مانند درب‌های ایزوله دارای کاربرد خاص‌تری هستند. این نوع درب‌ها در بیمارستان‌ها و آزمایشگاه‌ها بسیار کاربرد دارند. ویژگی منحصر به فرد این درب‌ها عدم ترکیب هوای داخل و خارج از ساختمان با یکدیگر است و در واقع موجب حفظ دما و انرژی در محیط می‌شود و از ورود آلودگی‌ها تا حد زیادی جلوگیری می‌کند.

۵. درب‌های کاربردی در اتاق عمل: این درب‌ها معمولا دارای سرعت حرکت و مقاومت بالایی هستند. همچنین به دلیل کاربرد این نوع از درب‌ اتوماتیک بیمارستانی در اتاق عمل، کیفیت بالای آن از نظر عدم وجود هر گونه راه یا مسیری برای ورود آلودگی به داخل اتاق عمل و همچنین حفظ بهداشت آن بسیار حائز اهمیت است.

۶. درب‌های بیمارستانی گردان: این نوع از درب‌ها کاربرد کمتری نسبت به سایر انواع دارند. یکی از دلایل این امر نیز هزینه‌های بالای نصب و تهیه آن‌ها می‌باشد. این درب‌ها همانند درب‌های گردانی که موجود در ورودی برخی از پاساژ‌های تجاری هستند، حرکتی دایره‌وار دارند و با هر بار چرخش، در هر کابین، می‌توانند تعدادی از افراد را جا‌به‌جا کنند و برای مکان‌های شلوغ و پر رفت و آمد مناسب اند.

 

برند اریس الکترونیک با تلاش فراوان و همت پرسنل متخصص، می‌کوشد تا اطلاعاتی مفید و به‌روز را در اختیار شما عزیزان بگذارد. شما می‌توانید با مطالعه‌ی مقالات منتشر شده در سایت، اطلاعات خود را در رابطه با درب اتوماتیک بیمارستانی بالا ببرید. چنانچه سوالی داشتید که با مطالعه‌ي این مقاله، به پاسخ آن پی نبردید، می‌توانید با کارشناسان ما به صورت تلفنی در ارتباط باشید و به صورت رایگان از آن‌ها مشاور‌ه‌ی مورد نیاز خود را دریافت نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *