جک درب پارکینگی, درب اتوماتیک شیشه‌ ای, مقالات

تاریخچه درب اتوماتیک

تاریخچه درب اتوماتیک

نوشته‌های تازه

دسته‌بندی مقالات

محصولات جک پارکینگی

ارتباط با کارشناسان اریس

۰۳۱۵۵۳۰۸۶۲۰

۰۹۱۲۰۶۹۱۵۹۳

info@eriselectronic.com

در این مقاله قصد داریم شما عزیزان را با تاریخچه درب اتوماتیک آشنا کنیم. اینکه اولین بار این درب‌ها در چه سالی و در چه کشوری تولید شدند و به مرور زمان استفاده از آن‌ها در سایر کشور‌ها نیز رایج شد. شاید شما هم زمانی که صحبت از انواع درب برای مکان‌های مختلف مانند مغازه‌ها، بانک‌ها، فروشگاه‌ها، پاساژ‌ها، و… می‌شود، به یاد درب‌های کرکره‌ای دستی مغازه‌ها در گذشته بیفتید. اگر خاطرتان باشد در گذشته اکثر مغازه‌ها درب‌هایی به صورت کرکره‌ای داشتند که هر روز صبح باید آن را به صورت دستی و با فشار زیاد و سر و صدا بالا می‌بردند و سپس در آخر وقت نیز مجدد آن را به صورت دستی می‌بستند.

این کرکره‌ها بعد از مدتی حالت زنگ زده به خود می‌گرفتند و نمای زیبای ظاهری و دکوراسیون مغازه را نازیبا می‌ساختند. همچنین از نظر امنیت نیز چندان شرایط جالبی نداشتند. مغازه‌داران اکثرا با یک قفل در پایین کرکره سعی در بالا بردن امنیت داشتند که گاها باز هم با وجود قفل امنیت مغازه در خطر بود. البته هنوز هم هستند مغازه‌هایی که از درب‌های کرکره‌ای دستی استفاده می‌کنند. اما امروزه با پیشرفت علم و فناوری، تولید انواع درب اتوماتیک بسیاری از این مسائل را برای انسان بر طرف ساخته و موجب ایجاد سهولت در رفت و‌ آمد و کنترل تردد شده است. در این مقاله با ما همراه باشید تا تاریخچه درب اتوماتیک را به شما عزیزان شرح دهیم.

تاریخچه درب اتوماتیک

جالب است بدانید که تاریخچه درب اتوماتیک به کشور یونان برمی‌گرد. در سال‌های بسیار دور، در حدود ۲۰۰۰ سال پیش در کشور یونان، درب‌های ورودی معابد و برخی مکان‌های مهم و پر رفت و آمد را از طریق انرژی بخار آب به حرکت در می‌آوردند. ایده‌ای برای باز و بسته کردن درب‌ها به صورت اتوماتیک یا خودکار را در ابتدا یکی از دانشمندان و ریاضی‌دانان یونانی به نام هارون اسکندریه مطرح کرد. با ایده‌ای که این ریاضی‌دان مشهور ارائه داد، برای باز کردن درب معابد و دروازه‌‌های ورودی و درب اصلی شهر که معمولا هم درب‌های بزرگ و سنگینی بودند، از انرژی بخار آب استفاده نمود.

اگر بخواهیم ایده‌ و مدل به کار رفته از نظر هارون اسکندریه را توضیح دهیم، باید گفت ظروفی که حاوی مقدار مشخصی آب بودند، در معرض آتش و حرارت قرار می‌گرفتند، پس از بخار شدن آب تا حد مشخص و کم شدن وزن این ظرف، آب بخار شده، در طی مکانیزمی خاص در ظروف دیگری جمع می‌شدند که همانند وزنه عمل می‌کردند. با استفاده از طناب و قطعاتی مانند قرقره درب را بالا می‌کشیدند. این ترسیمی از سیستمی آسان برای باز کردن درب‌های بزرگ و سنگین بدون وارد آمد فشار فیزیکی به فرد و یا زحمت زیاد است. در ادامه‌ی این مطلب، سیر تبدیل این تکنولوژي ساده به فناوری‌ها و پیشرفت‌های امروزی را شرح خواهیم داد. پس در ادامه نیز با ما همراه باشید.

تاریخچه درب اتوماتیک

تاریخچه ساخت درب‌های اتوماتیک امروزی

پس از این تاریخچه درب اتوماتیک در کشور یونان، به شرح ساخت و تولید درب‌ برقی اتوماتیک با تکنولوژی و فناوری امروزی می‌پردازیم. پس از گذشت سال‌های طولانی از ارائه‌ي ایده‌ی فوق الذکر در یونان، تا مدت‌ها این تکنولوژی دست نخورده باقی ماند. هیچ یک از دانشمندان برای توسعه‌ی این ایده گامی بر نداشتند. تا اینکه در قرن بیستم مهندسان آمریکایی طرحی نو برای ساخت درب‌های برقی اتوماتیک ارائه کردند. می‌توان گفت منجر به تولید اولین نمونه‌های امروزی درب‌های اتوماتیک شد. دو تن از مهندسان از کشور آمریکا با نام‌‌های هوراس ریموند و شلدون رابی نمونه‌هایی ابتدایی از دستگاهی را اختراع کردند که دارای چشمی یا همان حسگر نوری برای تشخیص رفت و آمد بود و از آن برای تولید درب‌های اتوماتیک استفاده‌شد.

این دستگاه که دارای نوع خاصی از چشمی الکترونیکی بود، در ابتدا در رستورانی خاص به کار رفت. تا خدمه و گارسون‌ها برای میزبانی و پذیرایی بتوانند بدون استفاده از دست به نوعی به درب‌های ورودی فرمان باز یا بسته شدن بدهند. سپس با مداخله دیگر دانشمندان و مخترعان این فناوری پیشرفت و گسترش بیشتری پیدا کرد. روز به روز بر قابلیت‌های آن افزود شد تا اینکه درب‌های اتوماتیک به نمونه‌های پیشرفته امروزی نزدیک‌تر شدند و طرفداران زیاید پیدا کردند. شما می‌توانید برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با انواع درب‌های اتوماتیک برقی با مشاورین ما به صورت تلفنی ارتباط بر قرار کنید و سوالات خود را بپرسید. در ادامه به بررسی چگونگی تبدیل تاریخچه درب اتوماتیک به درب‌های امروزی می‌پردازیم. پس همچنان با ما همراه باشید.

کاربرد درب‌های اتوماتیک در عصر حاضر

در ادامه‌ی تاریخچه درب اتوماتیک ، پس از تلاش‌های زیاد مهندسین آمریکایی، توسعه‌ی فناوری تولید درب‌‌‌های اتوماتیک توسط مهندسین و مخترعین دیگری نیز در این کشور پیگیری شد. پس از سال‌ها تلاش و رواج یافتن استفاده از درب‌های اتوماتیک در ایالت‌های مختلف آمریکا، در حدود ۲۰ سال طول کشید. تا استفاده از درب‌های اتوماتیک در کشورهای دیگر رایج شود. امروزه مدل‌های مختلفی از درب‌های اتوماتیک با کاربری‌ها و ویژگی‌های خاص توسط برندهای مختلف در ایران و خارج از کشور تولید می‌گردد. به بازار مصرف‌کنندکان عرضه می‌شود. نمونه‌هایی از انواع درب‌های اتوماتیک نظیر درب اتوماتیک شیشه ای، درب‌های اتومات شده با استفاده از جک درب پارکینگی، و… هستند.

 هر یک از از آن‌ها مدل‌ها و انواع بسیار زیاد و متنوعی را شامل می‌شوند. شما می‌توانید با مطالعه‌ی مقالات موجود در سایت ما، با انواع درب‌های اتوماتیک، کاربرد، ویژگی‌ها، مزایا و معایی هر کدام آشنا شوید. همچنین می‌توانید با مشاهده‌ی کالا‌های موجود در سایت، با مشخصات هر یک از این محصولات نیز آشنا شوید. در صورت نیاز مشاورین و کارشناسان ما آماده‌اند تا به تمام سوالات شما به صورت رایگان پاسخ دهند. تا بتوانید با مشورت افراد با تجربه خریدی مطمئن و متناسب با نیاز خود را تجربه کنید.

ما در شرکت اریس الکترونیک همواره می‌کوشیم تا شما عزیزان را با انواع درب‌های اتوماتیک و خصوصیاتشان آشنا کنیم. چنانچه شما هم قصد استفاده از درب‌‌های اتوماتیک را در پروژه‌ی خود دارید، کسب اطلاعات در مورد انواع‌ آن بسیار ضروری است. در نتیجه شما می‌توانید با مطالعه‌ی مقالات موجود در سایت اطلاعاتی نسبی در این رابطه کسب کنید. همچنین می‌توانید برای کسب اطلاعات بیشتر با کارشناسان ما تماس حاصل نمایید و از مشاوره‌ی رایگان آن‌ها بهره‌مند شوید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *