جک درب پارکینگی, مقالات

علت خرابی قفل برقی چیست؟

خرابی قفل برقی

نوشته‌های تازه

دسته‌بندی مقالات

محصولات جک پارکینگی

ارتباط با کارشناسان اریس

۰۳۱۵۵۳۰۸۶۲۰

۰۹۱۲۰۶۹۱۵۹۳

info@eriselectronic.com

خرابی قفل برقی دلایل مختلفی دارد. هنگام مواجهه با عملکرد غیر نرمال قفل برقی، سرویس‌کار مربوطه از جهات مختلف کارکرد آن را بررسی می‌کند تا دلیل اصلی را بیابد. عیب یابی و تعمیر قفل برقی کاری تخصصی است و بهتر است که توسط کارشناس ماهر در این کار انجام شود. وجود قفل‌های برقی درب پارکینگ، موجب بالاتر رفتن هر چه بیشتر امنیت ساختمان می‌شوند. همچنین موجب سهولت در رفت و آمد و حرکت درب ورودی ساختمان هستند. این قفل‌ها دارای انواع مختلفی هستند و معمولا به صورت الکترومکانیک، تولید و عرضه می‌شوند. در این مقاله با ما همراه باشید تا علت خرابی قفل برقی را برای شما عزیزان شرح دهیم.

قفل برقی درب پارکینگ

قفل‌‌های برقی درب پارکینگ به منظور ایجاد امنیت بیشتر جک‌های درب پارکینگی تولید شده‌اند. این قفل‌های برقی بر روی جک‌های درب پارکینگی، یعنی در قسمت ورودی درب پارکینگ و یا درب اصلی ساختمان نصب می‌شوند. مزایای استفاده از این قفل‌ها تنها به مسائل امنیتی محدود نمی‌شود؛ بلکه استحکام درب را در برابر ضربه یا فشار‌های فیزیکی بالا می‌برند و همچنین برخی از انواع آن‌ها قابلیت کنترل از راه دور به وسیله‌ي ریموت یا آیفون تصویری را دارند. این قفل‌ها همان‌طور که می‌دانید با استفاده از جربان الکتریکی کار می‌کنند و یک جریان برق ورودی از جک‌های درب پارکینگی می‌گیرند که در واقع از منبع برق ساختمان است.

این دستگاه‌ها برای مواقع قطعی برق، دارای کلیدی هستند که بتوان با به کارگیری آن درب را به صورت دستی باز و بسته کرد. البته برای بهره‌مندی از عملکرد خودکار قفل برقی درب پارکینگ مي‌توانید از دستگاه‌های برق اضطراری استفاده کنید که با ذخیره‌ی انرژی الکتریکی، در زمان قطعی برق نیز نیروی لازم برای باز و بسته شدن درب به صورت اتومات را فراهم می‌کنند. امروزه استفاده از این قفل‌های برقی به دلیل داشتن چنین مزایای رایج‌تر شده است. در ادامه‌ی این مطلب با ما همراه باشید تا انواع قفل برقی درب پارکینگ را به اختصار شرح دهیم.

علت خرابی قفل برقی

انواع قفل برقی درب پارکینگی

قبل از بررسی علت خرابی قفل برقی، بهتر است با انواع آن آشنا شوید. زیرا که فرآیند عیب یابی و تعمیر قفل برقی تا حدی بستگی به نوع قفل نیز دارد. قفل‌‌های برقی بسته به اینکه نحوه‌ي قرارگیری درب به چه صورت است و همچنین مکان مورد نظر، می‌توانند به صورت روکار و یا توکار نصب شوند. همچنین با توجه به مکانیزم عملکرد، این قفل‌ها دارای انواع کله ‌گاوی، بین دربی، شفتی، مگنتی، و… هستند. از میان این مدل‌های قفل، انواع کله گاوی دارای طرفداران بیشتری هستند و استفاده از آن‌ها رایج‌تر است. انواع مختلف قفل برقی می‌توانند با توجه به قابلیت‌ها و امکاناتشان به صورت کنترل از راه دور با ریموت، آیفون‌های تصویری، و… ست شوند. حال که به اختصار با انواع قفل برقی درب پارکینگ آشنا شدید، در ادامه در رابطه با دلایل خرابی قفل برقی اطلاعاتی را به شما عزیزان ارائه خواهیم داد. همراه ما باشید.

علت خرابی قفل برقی

همان‌طور که پیش‌تر نیز اشاره کردیم، خرابی قفل برقی می‌تواند دلایل مختلفی داشته باشد. به همین دلیل بهتر است تعمیر قفل برقی درب پارکینگ را به سرویس‌کار متخصص بسپارید تا بتواند علت خرابی را با بررسی قفل از جهات مختلف بیابد. در ادامه برخی از شایع‌ترین دلایل خرابی قفل‌های درب پارکینگی برقی را برای شما عزیزان برشمرده و شرح می‌دهیم. با ما باشید.

علل شایع خرابی قفل برقی

۱. ایراد فیزیکی قفل برقی: قفل‌های برقی درب پارکینگ نیز همانند هر دستگاه دیگری در اثر آسیب‌های فیزیکی می‌توانند دچار مشکل شوند. چنانچه قفل برقی در اثر فشار فیزیکی و یا ضربه، دچار مشکل شوند، باید به زودی برای رفع این مشکل اقدام کنید. اگر این ضربه خیلی شدید باشد ممکن است نیاز به تعویض قفل نیز پیدا کنید. همچنین اگر زمان زیادی هست که قفل کار می‌کند، طول عمر مفید دستگاه کم و قطعاتش دچار فرسایش می‌شوند.

۲. قطع برق ورودی قفل: همان‌طور که می‌دانید این قفل‌های برقی با جریان الکتریکی کار می‌کنند. پس چنانچه، برق قطع شود، این قفل‌ها نیز نمی‌توانند به صورت خودکارعمل کنند و باید با استفاده کلید و به صورت دستی درب را باز کرد. البته اگر جک درب پارکینگی شما مجهز به دستگاه برق اضطراری باشد، قفل نیز از این دستگاه تغذیه می‌کند. همچنین گاهی ایراد از سیم‌کشی و کابل‌های برق است که شاید دچار ایراد شوند و یا قطع شوند. سرویس‌کار در صورتی که تشخیص دهد ایراد از کابل‌های برق است، تمام آن‌ها را بررسی می‌کند.

۳. ایراد در عملکرد زبانه‌ی قفل برقی: ایراد در عملکرد زبانه نیز از مواردی است که باید زودتر بر طرف شود. زیرا که در صورت عدم رسیدگی ممکن است مشکلات و خسارات بیشتری را به بار بیاورد. گاهی خرابی و عدم عملکرد صحیح زبانه به دلیل همان ایراد در نحوه‌ی سیم‌کشی و برق‌کشی است. که باعث می‌شود به اندازه‌ی کافی انرژی لازم برای حرکت زبانه به این قطعه نرسد. اگر هم ایراد در خود قطعه‌ی زبانه به صورت فیزیکی باشد، ممکن است قابلیت تعمیر را نداشته باشد.

۴. ایجاد مشکل در عملکرد قفل به دلیل عدم نصب صحیح آن: نصب صحیح هر دستگاهی شرط اول در کارکرد صحیح و نرمال آن است. به همین دلیل است که ما همیشه توصیه می‌کنیم نصب، عیب یابی و تعمیر قفل برقی را به کارشناس بسپارید.

۵. مشکل در عدم رگلاژ دربی که قفل بر روی ان نصب است: قطعا اگر خود درب رگلاژ نباشد، نمی‌تواند به آسانی جا به جا شود و حرکت آن روان نیست. اصطلاحا وقتی که درب رگلاژ نباشد، خیلی سفت است و حرکت آن به سختی صورت می‌گیرد. این عدم حرکت روان درب بر روی عملکرد قفل نیز تاثیر گذار است. پس درب ورودی را باید همیشه به موقع رگلاژ کنید.

شرکت اریس الکترونیک همواره می‌کوشد تا اطلاعاتی مفید و سودمند را در اختیار شما عزیزان بگذارد. شما می‌توانید با مطالعه‌ی مقالات ما، سطح دانش خود را در رابطه با دستگاه‌ها و ابزار‌های کنترل تردد افزایش دهید. چنانچه سوالی داشتید که در این مقاله بدان پاسخ آن را دریافت نکردید، می‌توانید با کارشناسان ما تماس حاصل نمایید و از مشاوره رایگان آنان بهره‌مند شوید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *