درب اتوماتیک شیشه‌ ای, مقالات

تفاوت شیشه سکوریت و لمینت چیست؟

تفاوت شیشه سکوریت و لمینت

نوشته‌های تازه

دسته‌بندی مقالات

محصولات جک پارکینگی

ارتباط با کارشناسان اریس

۰۳۱۵۵۳۰۸۶۲۰

۰۹۱۲۰۶۹۱۵۹۳

info@eriselectronic.com

تفاوت شیشه سکوریت و لمینت از مواردی است که در هنگام خرید درب اتوماتیک شیشه ای باید در نظر داشته باشید. همان‌طور که می‌دانید درب‌های اتومات شیشه ای در ابعاد و اندازه‌‌های مختلف و با نوع شیشه، نوع فریم و ضخامت مختلف قابل سفارش اند. با توجه به مکان مورد نظر شما و به سلیقه‌ی خودتان، و همچنین با مشورت کارشناسان با تجربه در این زمینه، می‌توانید نوع درب اتومات شیشه ای مناسب را بیابید.

شیشه‌های سکوریت و شیشه‌های لمینت نیز به دلیل ویژگی‌های منحصر به فرد و مزایایی که دارند، از پرطرفدارترین انواع شیشه در درب‌های شیشه ای اتوماتیک هستند. پس شایسته است قبل از اقدام برای خرید و سفارش این درب‌ها، اطلاعاتی در رابطه با این شیشه‌ها داشته باشید تا در نهایت بتوانید مناسب‌ترین گزینه‌ را انتخاب کنید. در این مقاله با ما همراه باشید تا در رابطه با تفاوت شیشه سکوریت و لمینت اطلاعاتی جامع را به شما عزیزان ارائه کنیم.

ویژگی‌های انواع شیشه در درب‌های اتومات

قبل از بررسی تفاوت شیشه سکوریت و لمینت، بهتر است نگاهی جامع به انواع شیشه مورد استفاده در تولید درب‌های اتومات شیشه ای داشته باشیم و تفاوت‌های آن‌ها را به اختصار بررسی کنیم. ساده‌ترین نوع شیشه در این نوع از درب‌های برقی، شیشه‌‌های بی رنگ و معمولی هستند که از لحاظ قیمتی ارزان‌تر از سایر انواع شیشه اند. شیشه‌های ساده معمولا برای مکان‌هایی استفاده می‌شوند که نیاز به ابعاد بزرگی از شیشه نباشد. زیرا که در هنگام شکستگی زیاد ایمن نیستند. پس از این‌ها، شیشه‌های رنگی قرار دارند که همانند همان شیشه‌های ساده بوده، با این تفاوت که دارای لایه‌ای از صفحه‌ي رنگی هستند که موجب جذابیت هر چه بیشتر شیشه می‌شود.

این شیشه‌ها از نظر قیمت مقداری بالاتر از شیشه‌های ساده هستند. شیشه‌های رفلکس، نوع دیگری از شیشه هستند که احتمالا با آن‌ها آشنایی داشته باشید. این شیشه‌ها در طول روز که نور در بیرون از ساختمان زیاد است، به گونه‌ای عمل می‌کنند که داخل ساختمان از بیرون قابل مشاهده نمی‌باشد. و در شب کاملا برعکس این عمل می‌کنند. شیشه‌های مشجر نیز نوع دیگری از شیشه‌های مات هستند که موجب عدم دیده شدن فضای داخلی اتاق از بیرون می‌شوند. شیشه‌های سکوریت و شیشه لمینت را نیز که موضوع اصلی این مقاله هستند، در ادامه به شما عزیزان به طور کامل معرفی کرده، و تفاوت شیشه سکوریت و لمینت را بررسی خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

شیشه سکوریت

همان‌طور که گفتیم، شیشه‌های سکوریت یکی از پرطرفدارترین انواع شیشه در درب‌های اتومات شیشه‌ای هستند. این شیشه‌ها به دلیل ویژگی‌های خاص و ایمنی بالایی که در هنگام شکستگی دارند، از لحاظ قیمتی، تا حدی از شیشه‌های ساده و شیشه‌های رفلکس بالاتر هستند. بر اساس فرآیندی که این شیشه‌ها در هنگام تولید طی می‌کنند، میزان مقاومت‌شان در برابر وارد آمدن ضربات فیزیکی و شکستگی، تا حدود ۷ برابر بیشتر از شیشه‌های ساده تخمین زده شده است. همچنین از نظر تحمل دمایی، دارای محدوده‌ی مجاز بیشتری بوده و حتی می‌توانند دمایی تا حدود ۳۰۰ درجه سانتی گراد را تحمل کنند.

همچنین این شیشه‌ها در برابر تغییر رنگ نیز مقاومت بالایی دارند و چنانچه برای طولانی مدت در معرض آفتاب قرار بگیرند، مانند شیشه‌های ساده و رنگی، به سرعت تغییر رنگ نمی‌دهند و از این لحاظ نیز مقاوم هستند. شیشه‌های سکوریت در هنگام شکستگی به تکه‌های برنده و بزرگ تقسیم نمی‌شوند. بلکه بیشتر به حالت قطعات کوچک بدون قسمت‌های تیز و شمشیری و حالت پودری دارند که باعث ایمنی بالاتر در هنگام شکستگی می‌شود. به دلیل همین خصوصیت، این شیشه‌ها برای مکان‌هایی که نیاز به ابعاد بزرگی از شیشه است قابل استفاده اند. شما می‌توانید برای کسب اطلاعات بیشر در رابطه با شیشه سکوریت، مقاله مجزای مربوط به این نوع شیشه را مطالعه نمایید.

شیشه لمینت

شیشه‌های لمینت نیز یکی دیگر از انواع محبوب و پرطرفدار شیشه در درب‌های اتومات شیشه ای هستند. این نوع شیشه‌ها نیز به دلیل ایمنی بالایی که در هنگام شکستگی دارند دارای کاربرد‌های فراوان بوده و به لحاظ قیمتی در سطح بالاتری نسبت به شیشه‌های ساده قرار می‌گیرند. شیشه‌های لمینت به دلیل داشتن صفحه یا کاور PVB، در هنگام شکستگی تکه تکه نمی‌شوند و به اصطلاح ساختار شیشه از هم نمی‌پاشد. بلکه با داشتن این لایه، در هنگام شکستگی صرفا ترکی یک دست برمی‌دارند و قطعات شیشه انسجام خود را از دست نمی‌دهند.

انگار که قطعات شیشه با وجود داشتن ترک هنوز به یکدیگر چسبیده اند. این خصوصیت تا حد بسیار بالایی ایمنی استفاده از این شیشه‌ها را بالا می‌برد. شیشه‌های لمینت خود دارای انواع مختلفی از نظر ویژگی‌های ظاهری هستند که شامل شیشه‌های لمینت طرحدار، فوتو لمینت و شیشه‌های لمینت رنگی هستند. برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با این شیشه‌ها و انواع آن می‌توانید مقاله‌ی مجزای موجود در سایت در رابطه با شیشه لمینت را مطالعه نمایید و یا با کارشناسان ما تماس حاصل نمایید.

تفاوت شیشه سکوریت و لمینت

مقایسه شیشه سکوریت و شیشه لمینت

حال که با ویژگی‌های شیشه سکوریت و لمینت به اختصار آشنا شدید، وقت آن است که تفاوت شیشه سکوریت و لمینت را برای شما برشماریم. در ادامه چند مورد از مهم‌ترین این تفاوت‌ها را بررسی کرده‌ایم. با ما همراه باشید.

تفاوت شیشه سکوریت و لمینت

۱. اولین تفاوت از نظر نوع شکستگی است. بدین صورت که شیشه‌های سکوریت در هنگام شکستگی به قطعات کوچک بدون قسمت‌های تیز تقسیم می‌شوند و بیشتر حالت پودری دارند. اما شیشه‌های لمینت در هنگام شکستن ترکی یک دست برمی‌دارند و قطعات شیشه به دلیل داشتن لایه PVB انسجام خود را حفظ می‌کنند.

۲. تفاوت بعدی از لحاظ قیمتی است. معمولا شیشه‌های لمینت به دلیل داشتن کاوری که انسجام بین قطعات را حتی به هنگام ترک برداشتن حفظ می‌کند، دارای قیمت بالاتری نسبت به شیشه‌های سکوریت هستند. البته ناگفته نماند که ابعاد و ضخامت شیشه، و همچنین برند تولید و عرضه‌کننده بر اساس سفارش مشتری می‌تواند بر روی قیمت تاثیرگذار باشد.

۳. تفاوت بعدی از نظر نوع کاربرد است. شیشه‌های لمینت به دلیل امنیت بالاتری که دارند، بیشتر در مکان‌هایی مورد استفاده هستند که این امنیت دارای اهمیت بالاتر و احتمال خسارت بیشتری باشد. مثلا مانند شیشه‌ی جلوی اتومبیل و یا سقف‌های شیشه‌ای. اما شیشه‌های سکوریت بیشتر در فضا‌های داخلی به عنوان مثال برای جداسازی قسمت‌های مختلف از هم در ساختمان‌های اداری و یا شیشه‌های به کاربرده شده در داخل منازل استفاده می‌شوند که باز از لحاظ امنیتی از شیشه‌های ساده بهتر هستند.

۴. مورد بعدی تفاوت از نظر مقاومت در برابر ضربه و فشار فیزیک است. اگر در هنگام تولید شیشه‌های لمینت، در واقع لایه‌ای از لمینت بر روی شیشه‌ی سکوریت کشیده شود، مقاومت آن در برابر ضربه از شیشه‌ی سکوریت معمولی بیشتر خواهد بود. به طور کلی لمینت کردن هر نوع شیشه باعث بالا رفتن مقاومت آن نسبت به قبل در مایسه با خودش می‌شود.

این موارد از مهم‌ترین موضوعات در بررسی تفاوت شیشه سکوریت و لمینت بود که برای شما عزیزان شرح دادیم. برای کسب اطلاعات بیشتر در این باره می‌توانید با مشاورین ما تماس حاصل نمایید.

گروه الکترونیکی اریس عرضه‌کننده انواع جک درب پارکینگی و لوازمات جانبی آن‌ها به سراسر کشور است. ما در شرکت اریس الکترونیک همواره ارائه‌ی محصولات با کیفیت و جلب رضایت شما عزیزان را سرلوحه کارمان قرار داده‌ایم. برای اطلاع از به‌روزترین قیمت‌های مربوط به فروش قفل برقی می‌توانید با کارشناسان ما در ارتباط باشید تا ضمن بهره‌گیری از مشاوره رایگان، راهنمایی‌های لازم را جهت خرید محصول مورد نظر خود دریافت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *