درب اتوماتیک شیشه‌ ای, مقالات

شیشه لمینت و کاربرد آن

شیشه لمینت
   

 شیشه لمینت یکی از انواع شیشه‌های کاربردی در درب‌‌های شیشه ای است. همان‌طور که می‌دانید با گسترش صنایع فعال در تولیدات انواع محصولات و سیستم‌های کنترل تردد و امنیتی، انواع درب‌های مختلف برای مکان‌های گوناگونی تولید شده‌اند که هر کدام ویژگی‌های خاص خود را دارند. یکی از انواع این درب‌ها از جنس شیشه است که به آن‌ها درب‌های اتوماتیک شیشه ای می‌گویند. شیشه‌ درب‌ اتوماتیک شیشه ای دارای انواع مختلفی هستند و در ابعاد و ضخامت مختلف قابل سفارش اند. این درب‌ها و لوازمات جانبی آن‌ها توسط برند‌های مختلف ایرانی و خارجی تولید و عرضه می‌شوند. یکی از انواع پرکاربرد این شیشه‌ها، شیشه لمینت است که در این مقاله قصد داریم شما را با ویژگی‌های این شیشه‌ها و همچنین قیمت شیشه لمینت آشنا کنیم. در ادامه‌ی این مطلب همراه ما باشید.

انواع شیشه در درب‌های اتومات شیشه ای

درب‌های اتومات شیشه ای در مکان‌های مختلفی کاربرد دارند. با توجه به کاربرد آن‌ها، نوع شیشه‌ی به کار رفته در هر درب می‌تواند با دیگری متفاوت باشد. این درب‌ها از مغازه‌های کوچک و فروشگاه‌ها تا مراکز اداری و تجاری بزرگ، کارخانجات، بانک‌ها، و… کاربرد دارند. ساده‌ترین نوع شیشه در درب‌های برقی شیشه ای شیشه‌های ساده هستند که معمولا در مغازه‌ها و مجموعه‌های کوچک به کار می‌روند. این شیشه‌ها از نظر قیمت نسبت به سایر انواع آن معمولا ارزان‌تر هستند و در ابعاد مختلف قابل سفارش اند. نوع بعدی شیشه‌های رنگی هستند که در واقع مدل فانتری‌تر و خاص‌تر همان شیشه‌های ساده هستند. شیشه‌های رنگی دارای یک لایه از صفحه‌ای رنگی هستند که گاها می‌تواند به رنگ طلایی، نقره‌ای، دودی، و… باشد.

شیشه‌های رفلکس انواع دیگری از این شیشه‌ها هستند که همانند شیشه‌های رنگی اما با تعداد رنگ محدودتر اند. این شیشه‌ها دارای خاصیتی اند که موجب می‌شود در طول روز که هوا روشن است، داخل ساختمان از بیرون قابل مشاهده نباشد. شیشه‌های سکوریت نیز یکی از انواع پرطرفدار هستند که دارای مقاومت بالایی در برابر شکستگی هستند و قیمت بالاتری نسبت به شیشه‌های ساده دارند. شیشه‌های مشجر نیز انواعی از شیشه‌های مات هستند که موجب می‌شوند فضای داخلی از بیرون دید نداشته باشد. شیشه لمینت نیز موضوع اصلی این مقاله است. در ادامه در رابطه با کاربرد شیشه لمینت توضیحات جامعی را به شما عزیزان ارائه خواهیم داد. با ما همراه باشید.

Laminated Glass-1

شیشه لمینت

شیشه لمینت یکی از انواع شیشه پرطرفدار در درب‌های اتوماتیک است. این شیشه‌ها دارای سطح بالایی از ایمنی در هنگام شکستگی هستند که از مهم‌ترین ویژگی‌های آن‌ها محسوب می‌شود. اگر دقت کرده باشید اکثر انواع شیشه‌ها بعد از شکستگی به یکباره خرد می‌شوند و به قطعات کوچک و بزرگی که دارای لبه‌های تیز و برنده‌ای هستند تبدیل می‌شوند. خصوصا شیشه‌های ساده به این صورت شکسته می‌شوند. این نحوه‌ی شکستگی به دلیل فرآیند تولید آن‌ها است که ایمنی استفاده از آن‌ها را پایین می‌آورد. اما شیشه لمینت در هنگام شکستگی به این صورت نیست و تکه تکه نمی‌شود.

بلکه در صورت وارد آمدن ضربه به آن ترکی یک دست بر می‌دارد که موجب بالاتر رفتن ایمنی آن می‌شود. به دلیل این خصوصیت به شیشه لمینت شیشه‌های نشکن یا شیشه‌های چند لایه‌ای نیز گفته می‌شود. این شیشه‌ها دارای صفحه‌ای هستند که موجب حفظ انسجام و نگهداری قطعات شیشه در کنار هم به هنگام شکستن می‌شود. در نتیجه به هنگام شکستن و ترک برداشتن، قطعات از هم نمی‌پاشند. این صفحه یا کاور در شیشه‌های لمینت، لایه PVB است. این شیشه‌ها دارای انواع خاص خود هستند که در ادامه به شما عزیزان معرفی خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

انواع شیشه لمینت

  • شیشه‌های لمینت دکوراتیو یا طرح‌دار: این شیشه‌های دارای نقش و نگار‌هایی هستند که مقداری آن‌ها را از حالت ساده بیرون می‌آورد و ظاهر فانتزی‌تری به آن می‌دهد. این شیشه‌ها بیشتر برای زیبا سازی فضا‌های داخلی مکان‌های مختلف مانند منازل، دفاتر کوچک و بزرگ، به عنوان مثال دفاتر معماری، و…. به کار می‌روند.
  • شیشه فوتو لمینت: همان‌طور که می‌دانید در اینجا اصطلاح فوتو به معنای عکس است و شیشه‌های فوتو لمینت به این صورت هستند که عکس یا طرح خاصی بر روی آن‌ها لمینت می‌شود. به عنوان مثال می‌توان از روی پارچه، یا از طریق چاپ عکسی را بر روی شیشه لمینت کرد.
  • شیشه‌های رنگی لمینت: این شیشه‌ها در واقع همان شیشه‌های رنگی هستند که برای زیبا سازی بیشتر ظاهری استفاده می‌شند که می‌توان به روش خاصی و با اضافه کردن لایه PVB اصطلاحا آن‌ها را لمینت کرد.

قیمت شیشه لمینت

حال که با کاربرد شیشه لمینت و ویژگی‌های آن آشنا شدید، بهتر است در رابطه با محدوده قیمت آن نیز اطلاعاتی داشته باشید. به طور کلی طبیعتا در هر کالایی هر چه مزایا، کاربرد و ایمنی استفاده از آن با در نظر گرفتن تمهیدات لازم بیشتر باشد، قیمت آن نیز بالاتر می‌رود. در انواه شیشه‌های درب اتوماتیک شیشه ای نیز همین موضوع صدق می‌کند. شیشه‌های ساده، شیشه‌های رنگی (بدون لمینت) و شیشه‌های رفلکس از قیمت پایین‌تری برخوردار اند. البته شیشه‌های رفلکس به دلیل خاصیت عدم نمایش فضای داخلی ساختمان در طول روز ممکن است مقداری قیمت بالاتری نسبت به شیشه‌های ساده و معمولی داشته باشند.

در انواع شیشه، شیشه‌های لمینت و سکوریت به دلیل مقاومت بالایشان در برابر شکستگی و ایمنی آن‌ها در صورت شکستگی احتمالی معمولا قیمت‌های بالاتری دارند. طبیعتا هر چه ابعاد مورد نظر شما برای شیشه و ضخامت آن برای ایمنی بیشتر باشد، قیمت تمام شده‌ی آن نیز بالاتر می‌رود. به طور کلی این شیشه‌ها برای استفاده در درب‌های اتومات شیشه ای دارای اندازه‌های استانداری هستنددر صورتی که مثلا ابعاد دهنه‌ی درب فروشگاه یا مغازه، با اندازه‌ی استاندارد این درب‌ها متفاوت باشد، کار به صورت سفارشی ساخته می‌شود. در نتیجه همه‌ي این موارد و همچینین نوع برند و شرکت تولید و عرضه‌کننده می‌تواند بر روی قیمت نهایی کار تاثیرگذار باشد. برای اطلاع از بروزترین قیمت‌های انواع شیشه لمینت می‌توانی با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

گروه صنعتی اریس در حوزه تولید و عرضه محصولات مربوط به صنایع الکترونیک فعالیت می‌کند. این محصولات شامل جک‌های درب پارکینگی و لوازمات جانبی آن‌ها و همچنین لوازمات جانبی درب‌های اتومات شیشه ای می‌باشد. شما می‌توانید با مشاهده‌ی محصولات موجود در سایت و مطالعه‌ی ویژگی‌های آن‌ها اطلاعات خود را در این رابطه بالا ببرید. چنانچه در این باره سوالی داشتید، می‌توانید با کارشناسان ما تماس تلفنی حاصل نمایید و از آنان مشاوره‌ی رایگان دریافت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *